More Design Available

Monday, July 25, 2016

Milky Silk Cute Cartoon Pyjamas



🌺 MILKY SILK CUTE CARTOON PYJAMAS ðŸŒº

Jom Bangkitkan mood Happy & Supercute masa tidur!
Item adalah PreOrder
✅ PREORDER 2-3 minggu - Biasanya 9-14 hari.
Tidak sesuai untuk yang nak rushing/x sabar/urgent.
Ada beberapa design yang ada ready stock, blh PM @ WhatsApp utk info lanjut ya!
.
🌷 Material : Blended soft cotton - Milky Silk macam jersey lembut. 
Memang kebanyakan imported sleepwear untuk summer/spring guna fabric ni. Ada kemungkinan sedikit jarang & nipis, sebab ni kan pakaian tidur. Jenis kain agak berbeza untuk setiap design. Ada yang jarang & nipis (especially white & light colour), ada yang nipis tapi tak jarang, ada yang tebal sikit. Kalau perasan, ada gambar model pakai singlet sebagai inner. So far feedback customer, selesa.. sesuai untuk tidur & pakaian rumah (home wear) untuk cuaca Malaysia. 
.
🌷 Ciri-ciri istimewa -  
Kain sejuk, ringan & selesa sepanjang hari. Kulit dapat bernafas. Gaya santai yang menarik. Sesuai untuk remaja.
.
🌷 Banyak design cantik2. Confius kot nak pilih.. 

🌷  BOLEH ORDER SEHELAI? TAK NAK BELI 1 SET..
Boleh, no problem. Berkenan yang model lelaki pakai?
Pakaian yang digayakan model lelaki juga sesuai untuk wanita. Cute juga kan..

🌷 Info dari supplier. 
This item is milk silk fabric, skin-friendly soft. Very comfortable to wear.
To prevent fade : soak with warm salt water if you worrying about dark clothing starting to fade. 
Biasanya tak faded pun, tapi biasanya item yang jenis printed akan ada pudar sikit especially untuk 1st wash. Lepas tu okey.

🌷 Terdapat dalam saiz S-XXXL (ikut design).
Asian Size (biasanya bersaiz kecil) - Sila pilih 1 size lebih besar
.
🌷 Sesuai dijadikan gift yg special utk anak2 @ anak buah :)
Kami ada sediakan gift box dgn kos minimum. 🎁 ;)
.
🌷 HARGA
Introduction price Superhebat dgn Kualiti Maksimum. 

🌺 PILIHAN : ðŸŒº
1) Cartoon Long Sleeve RM39.90
2) Cartoon Short Sleeve RM34.9
3) Cartoon Sleep Dress RM25.00

Harga belum masuk postage.
OFFER >> Beli RM100 ke atas free pos semenanjung + free gift lagi. 
Grab cepat dgn Harga Kasih Sayangggg! 

🌺 CARA PEMBELIAN: ðŸŒº
Order Whatsapp ➡ +60137599831 
Pastikan anda berurusan dengan no hp ini saja untuk admin yang betul.
atau
PM inbox Facebook Official ➡ https://www.facebook.com/mysweetpyjamas/messages 

URGENT, PLEASE NOTE:
Stock adalah size international. Ada kemungkinan kecil dari kebiasaan size Malaysia (1 size smaller).  Jika pakai size M, sila consider size L.  
Kami tidak bertanggungjawab kalau terbeli size salah ya. 
Boleh tukar tapi kos postage akan jadi double. 
Nota & ukuran lengkap telah diberikan di sini. 

UKURAN :

Estimated Size : 
FM - for S
FL - for S-M
FXL - for M-L
MM - for S-M
ML - for M-L
MXL - for XL
MXXL - for XXL
* anggaran sahaja, ukuran tepat sila refer jadual.


Jangan terus decide "Saya pakai size M, so ambil size M" ya 

Pastikan CODE & UKURAN yang betul sebelum order.
(Klik gambar untuk lebih clear)

******************************************************
[CODE LSCP] Long Sleeve Cartoon Pyjamas 
******************************************************











































******************************************************
[CODE SSCP]  Short Sleeve Cartoon Pyjamas 
******************************************************

******************************************************
[CODE SSSD]  Cartoon Sleep-Dress 
******************************************************
Price RM25.00/pc
Back : plain white except for SSSD18, SSSD19, SSSD20
Belakang berwarna putih kecuali  SSSD18, SSSD19, SSSD20
Free Size - (S,M,L)
Status : Available


































Like Our Facebook for more update : My Sweet Pyjamas

0 comments:

Post a Comment